Breast Care Foundation Benefietavond – 28 november 2022

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Meld u aan voor een tafel van 8-10 personen bij dit prachtige en belangrijke sterrenchef benefietdiner op maandag 28 november a.s. onder leiding van Frank Lammers en Floortje Dessing voor de Breast Care Foundation in samenwerking met het Alexander Monro Borstkanker Ziekenhuis. Dit keer op de volgende locatie; in de prachtige Werkspoorkathedraal te Utrecht! Het wordt een kerstspecial!

We gaan er weer iets extra bijzonders van maken voor iedereen met dank aan de sterrenchefs, alle supporters, artiesten, sponsoren en vrijwilligers. Natuurlijk ook met grote dank aan alle tafelhouders die we mogen verwelkomen op dit speciale event. En we hebben uw support en aanwezigheid hard nodig!

Juist nu, na de moeilijke Corona jaren voor de zorg, is het belangrijk dat we diverse uitdagingen en ontwikkelingen in de borstkankerzorg kunnen gaan vervolgen en nieuwe projecten kunnen realiseren en daarbij weer in ons ‘oude ritme’ komen na de achterstand.

Onderstaand treft u nog wat extra informatie over de avond, een uitnodiging en over het recente bezoek van minister Kuipers aan het Alexander Monro Borstkanker Ziekenhuis.

We hopen dat we op jullie mogen rekenen als tafelhouder! Bij voorbaat dank!

Eerste informatie over de benefietavond

Na zeer geslaagde eerdere benefietdiners voor de Breast Care Foundation mogen we voor onze volgende benefietavond voor de borstkankerfoundation de volgende BEKENDE STERRENCHEFS verwachten om voor onze gasten een prachtig diner te bereiden. De volgende twee sterrenchefs zetten zich (onder andere) deze avond belangeloos in:

Erik van Loo**,
restaurant Parkheuvel

Jarno Eggen**,
restaurant de Groene Lantaarn

Martin Kruithof**,
restaurant de Lindenhof

Thomas van Santvoort*,
restaurant Flicka

Zij dragen onze foundation een bijzonder groot hart toe. Met recht mag deze benefietavond voor BCF een ‘Kerstspecial Sterreneditie’ worden genoemd.

Deze speciale Kerstspecial benefietavond zal plaatsvinden in Werkspoorkathedraal te Utrecht. Gastvrouw Floortje Dessing en gastheer Frank Lammers zullen de avond begeleiden. Deze avond willen we geheel laten opluisteren door allerlei mooie elementen, lekkernijen en bijzondere talenten die we maar kunnen bedenken in het winterse kerstdorp. Laat u verrassen!

Tafel 8-10 p​ersonen
Prijs euro 6,000, –

Alle steun en bijdragen zijn van grote waarde voor de doelstellingen van de Breast Care Foundation en de gespecialiseerde borstkankerzorg. Met alle opbrengsten worden belangrijke projecten mogelijk gemaakt die onder de doelstellingen van de foundation vallen.

Breast Care Foundation
Om in heel Nederland de borstkankerzorg op een hoger niveau te brengen en de overlevingskans te vergroten, stimuleert de Breast Care Foundation het onderbrengen van borst(kanker)zorg in gespecialiseerde centra. Het Alexander Monro Ziekenhuis is het eerste gespecialiseerde borst(kanker)ziekenhuis in Nederland. Hét voorbeeld in de zorg waarbij specialisatie onder één dak resulteert in excellente medische resultaten en de hoogste patiënt waardering van Nederland. Tijdens de avond zullen we de belangrijkste resultaten en een overzicht van de projecten laten zien.

De Breast Care Foundation draagt bij aan:

  • voorlichting voor alle vrouwen en mannen in alle talen in Nederland over vroege herkenning van borstkanker
  • kwaliteit van leven en zorg: gespecialiseerde (na)zorg in een healing environment
  • wetenschappelijk onderzoek
  • uitwisseling van kennis en data

Zo bereiken we samen een betere kwaliteit van (na)zorg & leven en helpen we om levens te redden.

Contactgegevens BCF en Benefietcomité: mailbreastcarefoundation@gmail.com

We zien uit naar uw/jullie reactie en hopen dat we u mogen ontvangen op deze zeer bijzondere Kerstspecial sterreneditie voor de Breast Care Foundation op maandagavond 28 november 2022.