Alexander Monro Ziekenhuis in ZorgkaartNederland top 10 beste ziekenhuizen en klinieken. ZorgkaartNederland heeft vandaag de top tien notering bekend gemaakt voor de best gewaardeerde ziekenhuizen, zelfstandige klinieken en verpleeghuizen.
Met een cijfergemiddelde van 9.4 in 2019 behoort het Alexander Monro Ziekenhuis voor de borst(kanker)zorg tot het hoogstgewaardeerde ziekenhuis in Nederland.
Een van de bestuurders, Marjolein de Jong, en collega communicatie, Daphne Reimerink, waren bij het congres van hun 10-jarig bestaan en de uitreiking van de TOP trofee aanwezig.
Directeur Zorgkaart Nederland reikte de onderscheidingen uit aan alle Topzorgaanbieders.
Marjolein de Jong: ‘Een groot compliment voor ons gehele team, alle vrijwilligers en alle supporters om ons heen. Hun bevlogen inzet en excellente zorg voor alle patiënten maken het verschil. Het maakt zichtbaar dat ons landelijk toegankelijke ziekenhuis wordt erkend als expertisecentrum voor patiëntgerichte, excellente borst(kanker)zorg. Alle patiënten bedankt voor de feedback en waarderingen tot nu toe! Door die feedback kunnen we blijven leren en elke dag verbeteren! Of het nu een compliment is of een suggestie, we leren van allebei. We hopen dat we op jullie waarderingen mogen blijven rekenen op zorgkaart!’