Steun ons

Doneer nu

Doneer aan Stichting Breast Care Foundation

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

Belastingvrij schenken

Wilt u méér verschil maken voor borstkankerpatiënten, ook in de toekomst? Kies dan voor een belastingvrije schenking. De Breast Care Foundation ontvangt geen geld van de overheid. Mede dankzij belastingvrije schenkingen kunnen wij ook in de toekomst alles in het werk stellen voor mensen met borstkanker.

Hoe werkt het?
U gaat met de Breast Care Foundation een simpele overeenkomst aan. Gedurende (minimaal) 5 jaar geeft u hetzelfde bedrag. Een extra voordeel is het belastingvoordeel. Dat is voor u. Of, als u wilt, voor de Breast Care Foundation. Afhankelijk van uw inkomen ontvangt u maximaal 52% van de periodieke gift terug.
Let op: uw periodieke gift komt in aanmerking als aftrekpost vanaf de datum waarop de eerste termijn wordt voldaan. Aftrek kan alleen worden genoten als de betaalde bedragen en betalingstermijnen overeenkomen met de overeenkomst.

Voorwaarden fiscale regeling
De fiscale regeling voor belastingvrij schenken geldt als u 5 jaar (of langer) jaarlijks een vast bedrag schenkt aan de Breast Care Foundation. Er geldt geen minimum- of maximumbedrag. Een voorwaarde is wel dat er een schriftelijke overeenkomst wordt gesloten met de Breast Care Foundation, met daarin alle voorwaarden. Download het Schenkingsplan en vul deze in. Stuur het ingevulde Schenkingsplan op. De Breast Care Foundation stuurt de overeenkomst retour. Een notariële akte is niet nodig om gebruik te kunnen maken van de fiscale voordelen.

Download hier de flyer van ons schenkingsplan.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

Wij feliciteren het AMZ met tweede locatie in SJG Weert

Wij feliciteren het AMZ met tweede locatie in SJG Weert

De tweede Alexander Monro locatie opent vandaag, maandag 27 april, haar deuren: Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert. De aftrap van de officiële samenwerking is hiermee een feit. Met deze tweede locatie in SJG Weert is gespecialiseerde, excellente...

Support Floortje Dessing in AMZ tijdens coronacrisis

Support Floortje Dessing in AMZ tijdens coronacrisis

Zo ontzettend lief! Ambassadeur Floortje Dessing van de Breast Care Foundation en het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) heeft voor de komende periode haar vrijwillige inzet aangeboden voor de nodige support in het AMZ. Deze week kwam zij de medewerkers en patiënten in...