Steun ons

Doneer nu

Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €10,00

Belastingvrij schenken

Wilt u méér verschil maken voor borstkankerpatiënten, ook in de toekomst? Kies dan voor een belastingvrije schenking. De Breast Care Foundation ontvangt geen geld van de overheid. Mede dankzij belastingvrije schenkingen kunnen wij ook in de toekomst alles in het werk stellen voor mensen met borstkanker.

Hoe werkt het?
U gaat met de Breast Care Foundation een simpele overeenkomst aan. Gedurende (minimaal) 5 jaar geeft u hetzelfde bedrag. Een extra voordeel is het belastingvoordeel. Dat is voor u. Of, als u wilt, voor de Breast Care Foundation. Afhankelijk van uw inkomen ontvangt u maximaal 52% van de periodieke gift terug.
Let op: uw periodieke gift komt in aanmerking als aftrekpost vanaf de datum waarop de eerste termijn wordt voldaan. Aftrek kan alleen worden genoten als de betaalde bedragen en betalingstermijnen overeenkomen met de overeenkomst.

Voorwaarden fiscale regeling
De fiscale regeling voor belastingvrij schenken geldt als u 5 jaar (of langer) jaarlijks een vast bedrag schenkt aan de Breast Care Foundation. Er geldt geen minimum- of maximumbedrag. Een voorwaarde is wel dat er een schriftelijke overeenkomst wordt gesloten met de Breast Care Foundation, met daarin alle voorwaarden. Download het Schenkingsplan en vul deze in. Stuur het ingevulde Schenkingsplan op. De Breast Care Foundation stuurt de overeenkomst retour. Een notariële akte is niet nodig om gebruik te kunnen maken van de fiscale voordelen.

Download hier de flyer van ons schenkingsplan.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

Medisch Multidisciplinair Lustrumsymposium

Medisch Multidisciplinair Lustrumsymposium

Lustrumsymposium 'Borst(kanker)zorg' Donderdag 7 maart 2024 Publiek Lustrumsymposium Alexander Monro Ziekenhuis: Highlights borstkanker en 10 jaar gespecialiseerde zorg Zoals u wellicht al heeft vernomen: het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat dit jaar 10 jaar. Alle...