Steun ons

Doneer nu

Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €10,00

Doneren

Jaarlijks overlijden nog steeds ruim 3000 vrouwen én mannen aan borstkanker. Met uw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen. 

Wilt u graag een bijdrage leveren om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren? Doneer dan nu op onze website middels het donatiemenu of de gegevens hieronder. 

Donaties zijn van harte welkom op het volgende rekeningnummer:
Bank NL 92 RABO 0305 906 135 ten name van de Stichting Breast Care Foundation.
KvK 63742969
RISN 855380573

Wij vernemen daarbij graag of wij uw gift kenbaar mogen maken en met welke vermelding.

Download hier de flyer van ons schenkingsplan.

Jarig of een jubileum? Doneer aan de Breast Care Foundation
Binnenkort jarig? Of een jubileum? Vier deze speciale gebeurtenis samen met de Breast Care Foundation. Want krijgen is leuk, maar het is nog mooier om te geven.

Een donatie cadeau
Of u nou binnenkort jarig bent, met pensioen gaat of een jubileum heeft, maak de gelegenheid extra bijzonder met een cadeau voor de Breast Care Foundation. Vraag uw gasten om een donatie en draag zo bij aan de doelstellingen van de Breast Care Foundation.

Hans en Jannie: ‘Wij maakten ons feest extra bijzonder met een cadeau voor de Breast Care Foundation.’

Nico: ‘Afgelopen februari vierden mijn vrouw, Hanneke, en ik onze 50-jarig huwelijksjubileum. Dat verdiende één groot feest voor onze vrienden en familie. Om het extra bijzonder te maken vroegen wij als cadeau-tip om een gift voor de Breast Care Foundation.’

Hoe werkt het?
Op uw uitnodiging kunt u aangeven dat donaties onder vermelding van uw naam en gelegenheid kunnen worden gestort als volgt: Breast Care Foundation, Bank NL 92 RABO 0305 906 135. U kunt ook zelf de donaties inzamelen en overmaken naar dit rekeningnummer.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

Medisch Multidisciplinair Lustrumsymposium

Medisch Multidisciplinair Lustrumsymposium

Lustrumsymposium 'Borst(kanker)zorg' Donderdag 7 maart 2024 Publiek Lustrumsymposium Alexander Monro Ziekenhuis: Highlights borstkanker en 10 jaar gespecialiseerde zorg Zoals u wellicht al heeft vernomen: het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat dit jaar 10 jaar. Alle...