Steun ons

Doneer nu

Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €10,00

Grote giften

Draag bij aan de doelstellingen van de Breast Care Foundation. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Een gift bijvoorbeeld, of een achtergestelde lening. Iedere grote gift komt volledig ten goede aan de Breast Care Foundation. Vanwege de ANBI-status vervalt schenkingsbelasting (en ook successierecht). Bovendien geldt er fiscaal voordeel als de gift groter is dan 1% (en maximaal 10% bedraagt) van het verzamelinkomen vóór toepassing van de persoonsgebonden aftrek.

Voorwaarden fiscaal voordeel giften
De Breast Care Foundation is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-status). Daardoor hoeft de Breast Care Foundation geen schenkingsbelasting (noch successierecht) te betalen over ontvangen schenkingen. De ANBI-status maakt giften aan de Breast Care Foundation tevens aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels).

Een dagafschrift van de bank geldt voor de Belastingdienst als bewijs van een gift. De gift is fiscaal aftrekbaar als die hoger is dan de drempel van 1% van het verzamelinkomen vóór toepassing van de persoonsgebonden aftrek (met een minimum van €60,-), tot een maximum van maximaal 10% van het verzamelinkomen vóór toepassing van de persoonsgebonden aftrek. Heeft u een fiscale partner? Dan kijkt de Belastingdienst naar de gezamenlijke verzamelinkomens vóór toepassing van de persoonsgebonden aftrek. Zie ook belastingdienst.nl.

Fonds op Naam
Ook voor een fonds op naam gelden fiscale voordelen. Een fonds op naam is mogelijk bij giften vanaf €50.000,-. Daarbij bepaalt de donateur zelf: – de naam van het fonds, – de bestemming (doelbesteding) van het fonds, – de termijn waarbinnen Breast Care Foundation het vermogen mag besteden.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

Vanaf nu is het vernieuwde patiëntportaal live!

Vanaf nu is het vernieuwde patiëntportaal live!

Het vernieuwde Patiëntportaal bevat een aantal extra functionaliteiten. Via 'Bestanden' worden onder andere bestanden ter inzage van externe zorgverleners toegevoegd aan het dossier. Meer gegevens zijn zelf door u als patiënt aan te passen, waaronder het doorgeven van...