Steun ons

Doneer nu

Doneer aan Stichting Breast Care Foundation

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

In actie komen

Doe mee aan een sponsoractie of organiseer er zelf een.

Zelf een actie starten
Een sponsorloop, een benefiet of een spinningmarathon, bedenk het maar. Doe wat u energie geeft, en zet het in voor borstkankerpatiënten.  
Neem contact op met de Breast Care Foundation om de actie met informatiemateriaal te ondersteunen. Bij voorlichtingsmateriaal vindt u brochures en films om te downloaden.

Kom als bedrijf in actie
Start als bedrijf vandaag nog een éénmalige of jaarlijkse actie voor de Breast Care Foundation! Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen draagt bij aan de teamspirit en betrokkenheid. Zo kunt u met collega’s deelnemen aan een (sportief) evenement. Of u kunt een eigen bedrijfsevenement of -actie aan de Breast Care Foundation koppelen.

Voorbeelden bedrijvenacties
U kunt een deel van de opbrengst/per verkocht item doneren aan de Breast Care Foundation. U kunt eigen feestelijke gelegenheden een extra bijzonder tintje geven door er een actie voor de Breast Care Foundation aan te koppelen.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

8 op de 10 vrouwen kent symptomen borstkanker niet

8 op de 10 vrouwen kent symptomen borstkanker niet

KEN JE BORSTEN: Hoe eerder borstkanker wordt ontdekt hoe groter de kans op genezing BILTHOVEN -  Oktober is borstkankermaand. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Ook krijgen jaarlijks ruim 100 mannen de diagnose. Hoe eerder borstkanker wordt ontdekt,...