Steun ons

Doneer nu

Doneer aan Stichting Breast Care Foundation

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

In actie komen

Doe mee aan een sponsoractie of organiseer er zelf een.

Zelf een actie starten
Een sponsorloop, een benefiet of een spinningmarathon, bedenk het maar. Doe wat u energie geeft, en zet het in voor borstkankerpatiënten.  
Neem contact op met de Breast Care Foundation om de actie met informatiemateriaal te ondersteunen. Bij voorlichtingsmateriaal vindt u brochures en films om te downloaden.

Kom als bedrijf in actie
Start als bedrijf vandaag nog een éénmalige of jaarlijkse actie voor de Breast Care Foundation! Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen draagt bij aan de teamspirit en betrokkenheid. Zo kunt u met collega’s deelnemen aan een (sportief) evenement. Of u kunt een eigen bedrijfsevenement of -actie aan de Breast Care Foundation koppelen.

Voorbeelden bedrijvenacties
U kunt een deel van de opbrengst/per verkocht item doneren aan de Breast Care Foundation. U kunt eigen feestelijke gelegenheden een extra bijzonder tintje geven door er een actie voor de Breast Care Foundation aan te koppelen.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

Wij feliciteren het AMZ met tweede locatie in SJG Weert

Wij feliciteren het AMZ met tweede locatie in SJG Weert

De tweede Alexander Monro locatie opent vandaag, maandag 27 april, haar deuren: Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert. De aftrap van de officiële samenwerking is hiermee een feit. Met deze tweede locatie in SJG Weert is gespecialiseerde, excellente...

Support Floortje Dessing in AMZ tijdens coronacrisis

Support Floortje Dessing in AMZ tijdens coronacrisis

Zo ontzettend lief! Ambassadeur Floortje Dessing van de Breast Care Foundation en het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) heeft voor de komende periode haar vrijwillige inzet aangeboden voor de nodige support in het AMZ. Deze week kwam zij de medewerkers en patiënten in...