Lustrumsymposium ‘Borst(kanker)zorg’

Donderdag 4 oktober 2018

Vervolgens, op donderdag 4 oktober organiseren de Breast Care Foundation en het Alexander Monro ziekenhuis een inhoudelijk lustrumsymposium ‘Borst(kanker)zorg’ in het Auditorium van het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven. Resultaten tot nu toe van ons ziekenhuis en de verwachtingen naar de toekomst per vakgebied worden gepresenteerd. Diverse specialisten uit academische en perifere ziekenhuizen komen thema’s als betaalbaarheid van de zorg, de patiënt als uitgangspunt en de herinrichting van het zorglandschap toelichten.

Dit symposium betreft een geaccrediteerde nascholing voor huisartsen en medisch specialisten (7 punten). Inschrijven voor het symposium kan via de Federatie WDH Midden Nederland, www.wdhmn.nl, ‘Nascholing’. Daar kunt u ook het voorlopige programma van deze dag vinden.

Vanaf 14.30 uur is dit symposium te bezoeken door iedereen die geïnteresseerd is in de Stichting en het Alexander Monro Ziekenhuis.

Het programma onder leiding van Anita Witzier staat bol van informatie en verrassende elementen en wordt afgesloten met een diner met feestelijk karakter voor alle gasten.

Noteer donderdag 4 oktober 15.00 – 19.00 uur in uw agenda. Meer informatie over het programma volgt.

UPDATE: inschrijven is niet meer mogelijk