Sponsorloop Integraal Zorgteam Alexander Monro Ziekenhuis

Zaterdag 7 oktober van 09.30 tot 15.00 uur.
Locatie De Kapel op het terrein van Berg en Bosch, te Bilthoven

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseert het Integraal Zorgteam van het Alexander Monro Ziekenhuis de derde editie van de sponsorloop op terrein Berg en Bosch in Bilthoven.

De sponsorloop bestaat uit een wandelroute van 5 kilometer of een hardlooproute van 6 kilometer. De opbrengst van de sponsorloop komt via de Breast Care Foundation ten goede aan nieuwe studies en projecten van het Integraal Zorgplein AMZ. Op www.alexandermonro.nl/integrale-zorg vindt u meer informatie over de missie en het doel van het Integraal Zorgplein AMZ.

De sponsorloop, mede mogelijk gemaakt door onder andere de Kapel en Massage bij kanker, heeft geen competitief karakter. De deelnemers wordt gevraagd zich zo roze mogelijk te kleden.

De Kapel is de uitvalsbasis gedurende de dag. Hier kunt u genieten van een lekkere lunch of een ontspannende massage. Inschrijven voor de sponsorloop kan hier tot en met 22 september 2023.

Loopt of rent u mee om donaties te werven voor dit mooie doel? Ook uw vrienden, familie, kennissen en collega’s zijn van harte welkom!

Inschrijving Sponsorloop

Hier kunt u zich inschrijven. Tijdens de inschrijving wordt gevraagd naar uw keuze voor 5 km wandelen of 6 km hardlopen.

Pakketkeuze:

Pakket 1 Startbewijs Sponsorloop + Lunchbox + 10-minuten Massage
€ 32,50

Pakket 2 Startbewijs Sponsorloop + 10-minuten Massage
€ 22,50

Pakket 3 Startbewijs Sponsorloop + Lunchbox
€ 22,50

Pakket 4 Startbewijs Sponsorloop
€ 12,50

Extra lunch + 10-minuten massage
Ook voor niet deelnemers
€ 22,50

Extra lunch
Ook voor niet deelnemers
€ 12,50

Extra massage
Ook voor niet deelnemers
€ 12,50

Dresscode ‘Zo Roze Mogelijk’
De sponsorloop is niet competitief van aard. De dresscode is ‘zo roze mogelijk’. Voor de leukste outfit hebben we een prijs. Bovendien wordt na de finish een herinneringsfoto van u gemaakt die u digitaal toegestuurd krijgt om te delen met uw sponsoren.

Tot 7 oktober 2023!