Sponsorloop Integraal Zorgteam Alexander Monro Ziekenhuis

Zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
Locatie De Kapel op het terrein van Berg en Bosch, te Bilthoven

Op zaterdag 9 oktober 2021 organiseert het Integraal Zorgteam van het Alexander Monro Ziekenhuis een sponsorloop op terrein Berg en Bosch in Bilthoven. De sponsorloop bestaat uit een wandel- of hardlooproute van 5 km. De opbrengst van de sponsorloop komt via de Breast Care Foundation ten goede aan nieuwe studies en projecten van het Integraal Zorgplein AMZ. Op www.alexandermonro.nl/integrale-zorg vindt u meer informatie over de missie en het doel van het Integraal Zorgplein AMZ.

De sponsorloop, mede mogelijk gemaakt door onder andere de Kapel, heeft geen competitief karakter. De deelnemers wordt gevraagd zich zo roze mogelijk te kleden.
De Kapel is de uitvalsbasis gedurende de dag. Hier kunt u genieten van een lekkere lunch of een ontspannende massage. Inschrijven voor de sponsorloop kan tot en met 25 september 2021 via integraal@alexandermonro.nl.

Loopt of rent u mee om donaties te werven voor dit mooie doel? Ook uw vrienden, familie, kennissen en collega’s zijn van harte welkom!

Inschrijving Sponsorloop

Schrijf je nu in via integraal@alexandermonro.nl, en vermeld in uw aanmelding het volgende:

  1. Als onderwerp van de mail: Inschrijving Sponsorloop.
  2. Uw keuze voor 5 km hardlopen of 5 km wandelen.
  3. Uw gewenste pakketnummer(s):

Pakket 1: Startbewijs sponsorloop + lunchbox + tien minuten massage € 20
Pakket 2: Startbewijs sponsorloop + lunchbox € 15
Pakket 3: Startbewijs sponsorloop + tien minuten massage € 15
Pakket 4: Lunchbox en tien minuten massage €15
Pakket 5: Startbewijs sponsorloop € 7.50
Pakket 6: Lunchbox € 7.50
Pakket 7: Tien minuten massage € 7.50

Na inschrijving ontvangt u een mail voor de betaling van uw inschrijving en met informatie hoe u zich aanvullend kunt laten sponsoren door uw omgeving.

Dresscode ‘Zo Roze Mogelijk’
De sponsorloop is niet competitief van aard. De dresscode is ‘zo roze mogelijk’. Voor de leukste outfit hebben we een prijs. Bovendien wordt na de finish een herinneringsfoto van u gemaakt die u digitaal toegestuurd krijgt om te delen met uw sponsoren.

Tot 9 oktober 2021!